Novice
14.01.2008

Cingo: moč raznolikosti


Gumigoseničarja Cingo M8 in M10 zdaj odlikuje nova možnost dodatne opreme, posebej zasnovane za podjetja, ki nudijo izposojo gradbene mehanizacije: kompakten mini bager za natančne izkope. Nastavek lahko preprosto pritrdite na osnovo Cingo, z njim pa delovni stroj še pridobi na agilnosti. Stroj, ki resnično premika zemljo.

Naj vas ne prevarajo majhne dimenzije stroja. Zmore namreč vleko do 1000 kg, izkoplje lahko več kot meter in pol globoko in prevrže tovor na višino 2 metra. Ko je potrebno, lahko zajemalko zamenjate s hidravličnim kladivom, prednje delovne luči pa zagotavljajo, da je delo varno tudi v temnih prostorih.

Prenos je hidrostatski z dvema neodvisnima sistemoma za vsako gosenico: je izredno napreden glede preproste uporabe, zanesljivosti in varnosti in omogoča hitrosti preko 5 km/h. Cingo je robusten, zanesljiv delovni stroj, idealen za natančne izkope in visoke obremenitve, pri vsem tem pa še stroškovno učinkovit.

Več o stroju si lahko preberete v brošuri v angleščini, ki si jo lahko naložite na računalnik s preprostim klikom na naslednjo povezavo: Raznovrstni CINGO.« Nazaj