Novice
23.07.2008

MERLO Boathandler za dvig čolna brez poškodb


Merlojev stroj ROTO je izjemno raznovrsten in prilagodljiv, kar omogoča, da je uporaben za kar največ logističnih izzivov. Merlojev program za prevažanje malih avionov je tako uporaben tudi za dvigovanje in spuščanje čolnov iz vode, pri tem pa ponuja nova mehanizacija prihranke v času in delu.

Varnost. Vsi Merlojevi stroji so opremljeni s slušnim in vizuelnim sistemom, ki opozori upravljalca pred preobremenitvijo. Hidravlični cilindri dvižnega mehanizma so opremljeni s kontrolnimi ventili, ki stalno spremljajo obremenjenost sistema. Dodatno je zavarovan tudi upravljalni mehanizem, ki prepreči ravnanje, ki bi rušilo ravnotežje.

Učinkovitost. Raznovrstna uporaba Boathandlerja je neprekosljiva. Na trgu so bile doslej ponujene možnosti, ki so lahko izziv rešile na kompleksnejši ali manj učinkovit način. Primerjava stroja s fiksnim pristaniščnim žerjavom, ki se tradicionalno uporablja v pristaniščih, pokaže, da stroj prekaša žerjav s svojo mobilnostjo in razširjenim radijem delovanja.

Informacije o Boathandlerju lahko dobite tudi na letošnji Internavtiki, kjer predstavljamo svoj program na platoju 1.

Več o Boathandlerju pa si lahko tudi preberete v dokumentih, ki si jih lahko naložite na računalnik s klikom na naslednje povezave: Boathandler1 Boathandler2 Boathandler3 Boathandler4« Nazaj