Novice
11.05.2010

Novi električni paletni viličar TL


Konec aprila 2010 je podjetje OM predstavilo svoj novo oblikovan viličar tipa TL.

Popolnoma prenovljen dizajn električnega paletnega viličarja TL je na voljo v veliko različicah in je praktično navdušil. Na voljo je model TL 14, ki se uporablja za lažja dela, z nosilnostjo 1.400 kg in je opremljen z GEL Baterijo. Za bolj pogosto uporabo sta primernejša tipa TL16 in TL18, za intenzivnejšo uporabo pa TL 20.

In v čem je novost?

Novi TL ima novo oblikovan ročaj, ki je izdelan tako, da je dosežena najboljša ergonomija ročaja. Tipke za upravljanje so nameščene simetrično, to pomeni, da viličar lahko upravljamo z eno roko. Ključ za zagon ni več potreben, saj novi viličar že vsebuje funkcijo »Pincode«, ki zahteva pin kodo, ki jo uporabnik vtipka preko tipkovnice in viličar se zažene. Zaradi povečanja funkcionalnosti in zanesljivosti je bil vpeljan nov inovativen način vpetja držala, ki zagotavlja maksimalno okretnost viličarja.

Inovativnost novega TL se kaže tudi v dizajnu vilic, saj so vilice oblikovane tako, da olajšujejo zajemanje bremena. Oblika vilic torej olajša vhod vilic v paleto, tako da se paleta ne poškoduje, ne glede na to iz katere strani jo zajamemo. Pokrovi viličarja so iz polivretana, saj so v podjetju OM želeli slediti dolgoletni tradiciji in uvesti izboljšave v estetiki in odpornosti.

Novi viličar v podjetju OM še preizkušajo in upajmo, da bo kmalu dosegljiv tudi vsem ključnim kupcem. O tem vas bomo seveda takoj obvestili.

 


« Nazaj