Novice
08.06.2010

Zakaj je redno vzdrževanje tako pomembno


Vzdrževanje zmanjšuje zastoje pri delu z viličarjem na najmanjšo možno mero, predvsem pa dolgoročno zniža stroške vzdrževanja, istočasno pa povečuje tudi življenjsko dobo samega viličarja. Posledično z rednim vzdrževanjem obdržimo dobro tržno vrednost, kar se še posebej pozna pri prodaji oziroma menjavi ´staro za novo´.

Storitve, ki jih Tehnoservis z ekipo strokovno usposobljenih tehnikov zagotavlja:
- redno vzdrževanje viličarjev
- periodično preventivno vzdrževanje viličarjev (polletni/letni pregledi)
- pregled ustreznosti transportnih sredstev (izpolnjevanje zahtev ZVD)
- odpravljanje okvar

Po dogovoru prevzamemo kompletno vzdrževanje vaših viličarjev in skrb za tehnično stanje (pogodbeno servisiranje). Večino popravil opravijo naši serviserji na terenu s štirimi servisnimi vozili – potujočimi delavnicami, ki so založene z večino potrošnih rezervnih delov. V kolikor popravilo pri vas zaradi zahtevnosti oz. obsega del ni mogoče, poskrbimo za prevoz transportnega sredstva v našo servisno delavnico. Za čas popravila imamo na zalogi pestro ponudbo nadomestnih viličarjev.

V podjetju Tehnoservis d.o.o. servisiramo viličarje in vlečne vozičke priznanih blagovnih znamk: OM, LINDE, HYSTER, STEINBOCK BOSS, JUNGHEINRICH, CLARK, TOYOTA, INDOS, LITOSTROJ in druge.

V kolikor bi si želeli ogledati naše ponudbo, nas lahko pokličete na tel.: 04/ 50 22 100 in svetovalo vam bo prijazno in strokovno osebje!


« Nazaj