O podjetju

Uvodni nagovor


Spoštovani kupci in poslovni partnerji!


Tehnoservis je od leta 1992 ena izmed večjih družb, usposobljenih za servisiranje viličarjev v Sloveniji.

Vsa pretekla leta smo se striktno posvečali samo servisiranju viličarjev, ne glede na to, kdo je bil proizvajalec, kar pa je izredno pozitivno vplivalo na naše poslovanje, saj smo si s tem pridobili še bolj široko znanje  o viličarjih in si s tem ustvarili tudi širok krog pogodbenih naročnikov naših storitev.
    
V preteklem letu smo se predvsem osredotočili na porazdelitev in razširitev poslovnih prostorov, ter v pridobitev novih zastopstev znanih svetovnih proizvajalcev viličarjev, s ciljem razširiti prodajni program in s tem ponuditi slovenskemu trgu tudi prodajo novih viličarjev.

Slovenski trg viličarjev se je v zadnjih treh letih izredno spremenil in je iz dneva v dan bolj konkurenčen, bistvo vsega pa je, da danes slovenskemu kupcu ni več vseeno kakšen viličar kupuje, ampak mora biti kakovosten, funkcionalen, z nizkimi stroški vzdrževanja, hkrati pa mora vsebovati še vsa merila energetske varčnosti ter ekološkosti.

Nakup viličarja, naj si bo klasičnega čelnega, bočnega, terenskega ali kombiniranega, ni enostavna odločitev. Veseli nas, da smo med možnimi dobavitelji vaših viličarjev, kar pomeni, da imamo možnost ustreči vašim željam in potrebam.

Vaše ideje, mnenja in zahteve bomo upoštevali pri našem nadaljnem delu in razvoju, vaše zadovoljstvo pa bo naše vodilo za prihodnost.
     
Na koncu bi se rad zahvalil vsem sodelavcem, brez katerih ne bi bili kjer smo, vsem poslovnim partnerjem pa iskrena hvala za izkazano zaupanje in ustvarjalno sodelovanje.    


Bojan Starman,   direktor
« Nazaj