Servis

Načini vzdrževanja


Storitve, ki jih Tehnoservis z ekipo strokovno usposobljenih tehnikov zagotavlja: redno vzdrževanje viličarjev, periodično preventivno vzdrževanje viličarjev (polletni/letni pregledi), pregled ustreznosti transportnih sredstev (izpolnjevanje zahtev ZVD), odpravljanje okvar, periodični pregledi in izdaja tehničnih spričeval.


Pogodbeno vzdrževanje Vaših viličarjev ali naprav

Po dogovoru prevzamemo kompletno vzdrževanje vaših viličarjev in skrb za tehnično stanje (pogodbeno servisiranje). Večino popravil opravijo naši serviserji na terenu s šestimi servisnimi vozili – potujočimi delavnicami, ki so založene z večino potrošnih rezervnih delov. V kolikor popravilo pri vas zaradi zahtevnosti oz. obsega del ni mogoče, poskrbimo za prevoz transportnega sredstva v našo servisno delavnico. Za čas popravila imamo na zalogi pestro ponudbo nadomestnih viličarjev.V podjetju Tehnoservis d.o.o. servisiramo viličarje in vlečne vozičke priznanih blagovnih znamk: OM viličarji, LINDE, HYSTER, STILL, STEINBOCK BOSS, JUNGHEINRICH, INDOS, LITOSTROJ in druge.
Podjetje TEHNOSERVIS je razvilo poseben način odkrivanja napak, (vključno z pripadajočo tehniko) ki predvsem zmanjša čas iskanja napake. Pomembna osnova za sistem so bile in ostajajo izkušnje naših servisnih tehnikov ter neposreden pretok informacij med servisom in servisnimi tehniki na kraju popravila.


IZKUŠNJE
Podjetje TEHNOSERVIS za vsak vaš delovni stroj pripravi gospodaren potek popravila, od motorja in ogrodja do električnih delov. Ta zbrana spoznanja se zapisujejo v posebne Tehnoservisove servisne kartone, ki med drugim vsebujejo tudi predpise o varnosti.

Zakaj naš servis?
Ker vam nudimo strokoven kader, hitro rešujemo popravila, v primeru večje okvare vam pripeljemo rudi nadomestni viličar. Pri nas dobite strokovnost in ustrežljivost na enem mestu.

Naše servisne storitve!
Posebna storitev našega podjetja je, da se posvetimo zadovoljevanju vaših potreb in individualno in fleksibilno kar se vam izplača tudi pri servisu, pa naj bo to servisiranje na klic, periodično vzdrževanje ali pa full servis.


SERVISIRANJE NA KLIC

Na Vaš poziv Vam lahko pošljemo našega serviserja s servisnim vozilom, ki je opremljen z najbolj nujnim orodjem in rezervnimi deli. Na osnovi medsebojnega dogovora se lahko odzovemo v istem dnevu ali na dan, ki ga določite Vi.


PERIODIČNO VZDRŽEVANJE

Pri periodičnem vzdrževanju se serviser enkrat ali dvakrat tedensko javi pri Vas in izvede vsa potrebna vzdrževalna dela. Kakšna bo frekvenca obiskov serviserja je odvisno od količine viličarjev, starosti viličarjev in od števila delovnih ur, ki jih viličarji dnevno opravijo.


FULL SERVIS

Za naročnike naših servisnih uslug , ki želijo vzdrževanje in servisiranje viličarjev v celoti prenesti, oz. zaupati nam, izvajamo celostni servis na vseh zajetih vozilih

« Nazaj