vilicarji

viličarji / om / čelni / vsi / xe-60-80

XE 60 - 80 zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: od 6000 do 8000 kg

Višina dviga: 6960 mm

Pogon: električni

Datoteka: XE 60 - XE 70 - XE 80.pdf
povpraševanje

XE 60 - XE 70 - XE 80


Ta tip viličarja je bil razvit za raznolika in težja dela, saj je robusten, zanesljiv in vsestranski, kar ga postavi v višji razred. Novo ohišje je razvito z novo Fenite elementarno metodo (F.E.M.) in zagotavlja visoko stopnjevanje torzije in izboljšano vožnjo.

Prednji pogon ima motor  80 V z močjo kW, dvižni motor pa je moči 22 kW, kar omogoča hitro dvigovanje.  Elektronsko Mosfet-upravljanje zagotavlja hitro in natančno reakcijo na vozne ukaze in upravlja prav tako faze zaviranja, s tem pa je varčen z energijo.  Viličarja odlikuje mehka vožnja, brezstopenjsko približevanje ter močno in progresivno upravljanje, vse to v smislu maksimalne fleksibilnosti in produktivnosti. Hidravlični sistem je opremljen s propocionalnimi magnetnimi ventili in garantira maksimalno izvršitev delovnih nalog tudi pri najmanjših premikih. Generatorska motorna zavora, ki se pri izpustitvi voznega stikala, pri menjavi smeri vožnje in pri upravljanju z zavornim pedalom vključi, izboljša udobje vožnje ter zagotavlja veliko natančnost pri približevanju, produktivnost in udobno delovno mesto. Nov sedež Grammer MSG85 zagotavlja maksimalno udobje, je serijsko vgrajen z ročaji za roke in vgrajeno kontrolno ročico, ki omogoča upravljanje vseh hidravličnih funkcij stroja.  Standardne funkcije kot npr. popolnoma hidravlično servo krmilo, dvojno nastavljiv krmilni krog in jasen zaslon poleg upravljalca, zagotavljajo popolno upravljalno kontrolo. Zgornje pokrivalo zaščitne strehe spada v serijsko opremo. Na vašo željo pa je možno namestiti tudi različne funkcije za upravljalno mesto, ki viličarja še izboljšujejo. Baterija ima 80 V in kapaciteto od 700 do 1050 Ah.
Ta viličar se izboljšuje še preko različnih profilov, boljšim pregledom in visoko zmogljivostjo. Dvižni mehanizem je lahko tipa simplex, duplex in triplex z višino dviga vse do 6960 mm.
Opcije: popolna osvetljenost, delovni reflektor, krožna luč, signal za vzvratno vožnjo, zadnji reflektor, ročno upravljanje menjave smeri vožnje, 4- in 5- potni razdelilec, različne opcije kabine, zaščitna mreža za tovor, vgraden stranski drsnik, zračne pnevmatike, dvojne pnevmatike, pnevmatike iz gume, različne dolžine zobnikov, dvižna ogrodje simplex, duplex in triplex. 

« Nazaj