vilicarji

viličarji / om / čelni / vsi / xg-15-20

XG 15 - 20 zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: od 1500 kg do 2000 kg

Višina dviga: 6.900 mm

Pogon: plin

Datoteka: XG 15 - XG 18 - XG 20.pdf
povpraševanje

XG 15 - XG 18 - XG 20


Model XD/G 15-20 je najnovejša evolucija metode Know-how podjetja OM na področju čelnih viličarjev z motorji z notranjim izgorevanjem. Vsi parametri so bili izboljšani in perfekcionirani, tako veljajo na trgu tudi te aktualne karakteristike: udobje, prilagajanje proizvodom, prijazno za uporabo, robustnost, gospodarnost in nizke emisije izpuhov.

Nosilnost od 1500 kg do 2000 kg, težišče tovora 500 mm
Design Zagato modelov XD/G 15-20 povezuje moderno obliko z maksimalno funkcionalnostjo.
Skrbno preučeni detajli prepričujejo o višji kvaliteti.
Novo razviti prostor voznika nudi vozniku optimalno udobje: sedež je izoliran na vibracije ter nameščen na gumijaste nosilce (Full Suspended Cab-System), stopalke so standardno nameščena – stopalka za naprej in stopalka za nazaj (sprememba smeri preko krmila je dobavljiva kot opcija, pedala pa se lahko upravlja z desno ali levo nogo. Poleg tega ponuja natančno reguliran hidrodinamičen pogon veliko natančnost in lahkotno nakladanje in razkladanje.
Serijsko vgrajeni blažilni sedež  Grammer MSG 20 blaži vsa nihanja, zato ne pride do utrujenosti uporabnika. Na voljo je tudi dodatno udoben sedež Grammer MSG 65 z ročaji za roke.
Viličar je tih, po zaslugi natančne akustične izolacije celotnega mehaničnega dela viličarja.
Vsi upravljalni elementi modela XD/G 15-20 so servo podprti: zavora/Inching in hidravlično upravljanje zahtevata od voznika napor pod 0,5 kg.
Yanmar z 2.7 l prostornine odgovarja smerni liniji 97/68/EG Stage IIIa za emisije izpuha. Verzija na tekoči plin je opremljena z Nissan-Moor K21 z 2,1 l prostornine.
Oba motorja sta industrijska motorja zadnje generacije, ki sta proizvedena izključno za dvižna vozila. Zagotavljata tudi pravilne delovne vrednosti ter vrednosti vrtilnega momenta ter nudita poleg tega tudi najnižjo porabo goriva ter sta primerna za okolje.
Novi modeli L’XD/G 15-20 spadajo k programu podjetja OM - INTRINSIC SAFETY PROGRAM, to je program, ki pod vsemi delovnimi pogoji zagotavlja najvišji nivo varnosti. OM INTRINSIC SAFETY PROGRAM nudi tudi Mast Savety sistem z zaporo hidravličnih funkcij, če uporabnik ni na krovu viličarja.
Te značilnosti zagotavljajo izpolnitev norme standarda ISO 3691-1.
Opremljen je lahko s simplex, duplex, triplex dvižnim mehanizmom z višino dviga vse do 6.900 mm.

« Nazaj