vilicarji

viličarji / om / skladiščni / vsi / xnaac

XNAac zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: od 500 do 1500 kg

Pogon: električni

Datoteka: XNAac.pdf
povpraševanje


Voznikova kabina je na razpolago v petih verzijah (kombi – skladišče – udobje – zaprto – hladilnica), načrtovana je tako, da pospeši operacije in ima optimalno delovno mesto. Glede na verzijo dostopnih vrat, bi lahko bil nakladalec, s pritrjenimi steklenimi ali drsnimi vrati.

Razpoložljivi na povpraševanje: 12V / 24V električna priprava za podatke, radio adapterska oprema in zaščita nad glavo. Voznikova kabina je opremljena z vsemi varnostnimi napravami, ki jih določa zakon. Obratovalna plošča je optimalno in ergonomično nastavljena, za stoječe ali sedeče operacije. Vse funkcije so lahko izvajajo individualno ali istočasno, brez spreminjanja prijemov, medtem ko enoten LCD ekran pokaže aktivne funkcije. Na razpolago so z krmilnim gumbom ali krmilnim kolesom. Voznikov sedež je pokrit z blagom, visokim naslonjalom (na razpolago je sintetična usnjena prevleka - ergonomična, oblikovano tapetništvo). Voznikova kabina ima izboljšano vidljivost: standardni ali panoramski zadnji pogled, osvetljen delovni prostor, vzvratni kamerni sistem in LCD monitor v kabini. Stebri so v šestih različnih verzijah (Teleskopski ali Triplex) višinsko in zmogljivostno prilagodljivi k zahtevam strank. Stebri so oblikovani tako, da dosegajo visoko stabilnost in varnost pri najvišji višini. Vsi Triplex stebri so opremljeni s štirimi cilindri. Auxiliary stebri so kompaktni in čvrsti, ter so možni v štirih različnih verzijah. Ohišje z modularno obliko se prilagaja dejanskim specifikacijam strank, načrt je narejen na podlagi kombinacij različnih elementov kot so baterijska kabina, naložitvena os in stebri, da dosežejo visoko stopnjo neupogljivosti, minimalno pregibanje in optimalno stabilnost. Hidravlični sistem je opremljen s proporcionalno tehnologijo za hitro in varno vožnjo. Masterdrive je napredena tehnološka kontrola, skozi CAN arhitekturo, dopusti nadzor nad aktivnimi funkcijami v realnem času, prilagodi izvršitev operativnih pogojev. Močni AC motorji 48V in 80V (glede na verzijo) omogočajo visoko stopnjo izvršitve in optimalno stanje udobnosti in varnosti. Možen v mehanično vodeni verziji. Velika fleksibilnost sistema zaradi parametrizacije programske opreme, hitra konfiguracija.
Dodatne izbire:
dostop s PIN CODO (brez ključa), avtomatične vilice (stranski doseg – dviganje/spuščanje), hidravlične vilice s simetričnem gibanjem, hidravlični stranski premik vilic, nožne vilice, avtomatične zavore, več dizajnov. Teleskopske vilice, nadzorni sistem RADAR za večjo varnost.« Nazaj