vilicarji

viličarji / om / skladiščni / vsi / xop-1

XOP 1 zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: 1000 kg

Višina dviga: do 3700 mm

Pogon: električni

Datoteka: XOP 2, XOP 3.pdf
povpraševanje


OM XOP1 vertikalni nakladalci so kompaktni, močni, z dvigom do 3.700 mm. Na razpolago so zapahnjene vilice ali nastavljive vilice z dvižno specifikacijo: celotno ohišje: 880 mm, upraviteljevo ploščad: širina 880 – 1500 mm, glavno dvigalo za upraviteljevo ploščad: 1165 mm, 1700 mm ali 2100 mm

Voznikova kabina: Ploščad daje prosto gibanje upravitelja, nakladalec jamči najboljšo izvršitev. Nizka lega ploščadi daje udobje med dviganjem in spuščanjem. Ploščad in površje kabine prepreči poškodbe nakladalca in zibanje med vožnjo ali med dvigovanjem oziroma spuščanjem. Strešno stikalno je enoten in je nameščen na ploščadi. Kontrolni razstavni panel in skladiščna vitrina, sta vgrajena v sprednji del med stebroma.
Ohišje: ohišje je iz izredno jeklene strukture. Motorno ohišje je zaščiteno z jeklom. Baterijski pokrov je kovinski.
Vožnja: Motor je vgrajen vertikalno. Nakladalec je lahko uporaben v ozkih prostorih. Upravljanje Master-Drive: Elektronski nadzor ponuja veliko zanesljivost in visoko raven varnosti. MOSFET kontrolna tehnologija kot centralna enota: vsi manevri so kontrolirani skozi obdelavo. Celotna diagnostika in storitveni vmesnik omogoča lahko konfiguracijo in parameterske nastavitve vilic s pomočjo prenosnega računalnika. Baterija: 24 V 440 Ah – 560 Ah DIN baterija. Baterija se lahko zamenja z obeh strani.
Krmilo: Standardno električno krmiljenje vedno zasede kolo v centralni poziciji na vžig. Nakladalec se zlahka in natančno premika. LED na kontrolni plošči pokaže lego kolesa. Krmilni nadzor jamči varno vožnjo. Dvižni in hidravlični sistem: Dviganje in spuščanje se aktivira z gumbom s pomočjo električnih zaklopk. Omejeni pritisk zaščiti aparat pred obremenitvijo. Nizki hidravlični cilinder omogoča nežno spuščanje ter zaščiti upravitelja in material.
Zavore: zavorni sistem je sestavljen iz dveh delov: elektro-mehanične zavore, ko vozilo ni v uporabi. Obnovitveni zavorni sistem med uporabo: motorna zavora se aktivira samostojno in je elektronsko kontrolirana.
Standardne specifikacije: XOP1 z zaščitno kletko, ima paletni senzor. Začetno elektronsko stikalo za kontrolo vožnje in krmila. Varnostni ventili za hidravlični sistem. Preobremenjenost in kratki stik električne varnostne napeljave. Varnostne stranske ograde s ploščadjo 1160 mm. Zaščita upravitelja na ploščadi.« Nazaj