vilicarji

viličarji / om / skladiščni / vsi / xop-2

XOP 2 zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: 1100 kg

Višina dviga: do 6465 mm

Pogon: električni

Datoteka: XOP 2, XOP 3.pdf
povpraševanje


OM XOP2ac in XOP3ac vertikalni nakladalci so kompaktni, močni in delujejo do višine do h 28=10480. Na razpolago v dveh verzijah: s fiksnimi vilicami,brez dodatnega dvigala, z dvižnimi vilicami in dodanim dvigalom.

Specifikacije: celotno ohišje širina: 880 – 980 – 880 – 980 – 1080 mm. Upraviteljeva ploščad: širina: 900 – 1000 – 1100 – 1200 – 1300 – 1400 mm. Upraviteljeva ploščad je na višini 8880 mm.
Voznikova kabina: ergonomična kabina jamči odlično storitev. Ploščad in površje kabine prepreči poškodbe nakladalca in zibanje med vožnjo ali med dvigovanjem oziroma spuščanjem. Oblazinjeno naslonjalo nudi udobno upraviteljevo lego. Nadzorna plošča z razsežno kontrolo dela hitro in varno. Nadzorna plošča je lahko tudi na stebrih ali na strani obremenitve. Ta da upravitelju odlično vidljivost. Nadzorna plošča ima celoten pregled, ki seznani upravitelja z vsemi funkcijami nakladalca. S pomočjo ključev je možno videti skupne ure dela, pozicijo koles, baterijsko stopnjo, ter druge informacije za upravitelja in druge delavce. Še ena inštrumentalna nadzorna plošča omogoča sprožitev posebnih funkcij in osvetljave fiksno na zaščitno streho.
Ohišje: ohišje je iz jeklene strukture. Motor je tudi zaščiten z jeklom. Baterijski pokrov je kovinski.
Vožnja: Motor je montiran vertikalno. Nakladalec je lahko uporaben v ozkih prostorih.
Baterija: DIN (48 V – 420) XOP2ac - (48V – 620) XOP3ac Baterija se lahko zamenja z obeh strani. Raven baterijski indikator je povezan z dvigalno ustavljalno napravo.
Upravljanje MasterDrive: glavno in pomožno vodenje operacij; kontrole so monitorizirane v realnem času. Hitre in varne operacije so zaradi vodoravnega gibanja. Energijsko okrevanje za raztegljiv operacijski čas. Visok zapisovalni sistem. Sočasno gibanje in dviganje sta možna tudi zunaj. Strešno stikalo in dvo-ročna kontrola varujeta premikanje in dvigovanje. Celotna diagnostika in storitveni vmesnik omogoča lahko konfiguracijo in parameterske nastavitve vilic s pomočjo prenosnega računalnika. Kodeksni spomin napak ter ponazoritev teh napak.
Krmiljenje: Standardno električno krmiljenje vedno zasede kolo v centralni poziciji na vžig. Nakladalec se zlahka in natančno premika. Navodila: brezplačna cirkulacija, mehanski vodnik.
Stebri: kompaktna konstrukcija stebrov jamči stanovitnost in stabilnost, celo pri visokih višinah, jamči tudi okrepljeno varnost. Odlična vidljivost med stebri. Hidravlični sistem: ac črpalni motor in hidravlično gibanje optimatizirane s start/stop nakloni in s sorazmerno tehnologijo med gibanjem in obremenitvijo. Zavore: regenerativni zavorni sistem se avtomatično aktivira ko je stikalo sproščeno. Cross-current zavore na eni strani okrepijo zavorno delovanje in po drugi strani varčujejo energijo.


« Nazaj