vilicarji

viličarji / om / skladiščni / vsi / xop-3

XOP 3 zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: 1200 kg

Višina dviga: do 10980 mm

Pogon: električni

Datoteka: XOP 2, XOP 3.pdf
povpraševanje


OM XOP2ac e XOP3ac vertikalni nakladalci so kompaktni, močni in pobere do h28=10480.

Na razpolago v dveh verzijah: s fiksnimi vilicami, brez dvigalnih dodatkov in z dvižnimi vilicami in z dvigalnimi dodatki.
Specifikacije: celotno ohišje: širina: 880 – 980 – 880 – 980 – 1080 mm.
Upraviteljeva ploščad: širina: 900 – 1000 – 1100 – 1200 – 1300 – 1400 mm. Upraviteljeva ploščad je visoka do 8880 mm.
Voznikova kabina: ergonomična kabina jamči odlično storitev. Ploščad in površje kabine preprečujeta poškodbe upravitelja in zibanje med vožnjo ali med dvigovanjem oziroma spuščanjem. Oblazinjeno naslonjalo nudi udobno lego upraviteljeva. Nadzorna plošča z razsežno kontrolo dela hitro in varno, lahko je tudi na stebrih ali na strani obremenitve. Ta da upravitelju odlično vidljivost. Ima celoten pregled, ki seznani upravitelja z vsemi funkcijami nakladalca. S pomočjo ključev je možno videti skupne ure dela, pozicijo koles, baterijsko stopnjo, ter druge pomembne informacije za upravitelja. Še ena instrumentalna nadzorna plošča omogoča sprožitev posebnih funkcij in osvetljave fiksno na zaščitno streho.
Ohišje: ohišje je iz jeklene strukture. Motor je tudi zaščiten z jeklom. Baterijski pokrov je kovinski.
Vožnja: Motor je montiran vertikalno. Nakladalec je primeren tudi v ozkih prostorih.
Baterija: DIN (48V – 420) XOP2ac – (48V – 620) XOP3ac baterija se lahko zamenja z obeh strani. Raven baterijski indikator je povezan z dvigalno ustavitveno napravo.
Upravljanje MasterDrive: glavno in pomožno vodenje operacij; kontrole so monitorizirane v realnem času. Zaradi vodoravnega gibanja so opreracije hitre, ima energijsko okrevanje za raztegljiv operacijski čas in visok zapisovalni sistem. Sočasno gibanje in dviganje sta možna tudi zunaj. Strešno stikalo in dvo-ročna kontrola varujeta premikanje in dvigovanje. Celotna diagnostika in storitveni vmesnik omogoča lahko konfiguracijo in parameterske nastavitve vilic s pomočjo prenosnega računalnika. Kodeksni spomin napak, ponazoritev napak.
Krmiljenje: Standardno električno krmiljenje vedno zasede kolo v centralni poziciji na vžig. Nakladalec se zlahka in natančno premika. Navodila: brezplačna cirkulacija, mehanski vodnik.
Stebri: kompaktna konstrukcija stebrov jamči stanovitnost in stabilnost, celo pri visokih višinah, jamči tudi okrepljeno varnost. Odlična vidljivost skozi stebre.
Hidravlični sistem: ac črpalni motor in hidravlično gibanje optimatizirane z start/stop nakloni in s sorazmerno tehnologijo med gibanjem in obremenitvijo.
Zavore: regenerativni zavorni sistem se avtomatično aktivira ko je stikalo sproščeno. Cross-current zavore na eni strani okrepijo zavorno delovanje in po drugi strani varčujejo energijo.


« Nazaj