vilicarji

viličarji / om / skladiščni / vsi / xr-12ac--xr-25ac

XR 12ac - XR 25ac zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: od 1200 do 2500 kg

Pogon: električni

Datoteka: XR 12ac - XR 14ac - XR 16ac - XR 20ac - XR 25ac.pdf
povpraševanje


XRac je bil načrtovan na visoki ravni produktivnosti ima visko zmogljivost v majhnih predelih. Vsi viličarji so zgrajeni v popolni ustreznosti Evropske strojne direktive.

Voznikov sedež: nastavljivi sedež, ki se nastavlja po višini in teži upravitelja. Zaslon Multipurpose Liquid Crystal kaže upravitelju informacije viličarja in optimalne opreme. Standard: baterijski indikator, urni meter, izbira funkcij, opozorilne luči, pogonsko kolo. Izbira: vilični indikator, Pre-selector. Vse ergonomične in hidravlične funkcije so lahko opravljive. Ohišje: uporaba robotsko varjenega materiala omogoči visoko kvaliteto in moderni dizajn. Detajli ohišja so se pokazali v središču gravitacije, zagotavlja maksimalno stabilnost ter ponuja ostale zmogljivosti pri maksimalni višini.
Vleka: krepak, močan trifazni motor zagotavlja 6 kW (KB 60 minut).
Hidravlični sistem: močni trifazni motor zagotavlja 11.5 kW (ED 15 %). Hidravlične funkcionalne zmožnosti in tehnologija poskrbijo za natančno in preprosto gibanje. Sočasna gibanja so omogočena.
Dvižne in hidravlične funkcije: Vse funkcije so kontrolirane z majhnim potentiometričnem stikalom, ki se sproži s pritiskom nanj. Hidravlična kontrola nudi upravitelju maksimalno varnost, udobje in natančno gibanje.
Elektronski sistem: visoko frekvenčna enota omogoča tiho delovanje in manjšo baterijsko porabo. Vsi vlečni parametri, električno zavorni in hidravlično funkcionalni parametri so lahko osebni po mnenju uporabnikovih zahtev (do 5 prilagodljivih potovalnih profilov je lahko izbranih direktno iz zaslona). Počasna vlečna funkcija je lahko izbrana. Podatkovno zvezo uporabljajo Can-Bus sistem, ki precej zmanjša električno ožičenje. Vsi električni sistemi in ožičenje so varovani s IP 45 (minimum) in so zaščiteni proti vodi in prahu. Baterijski strošek je nizek.
Krmiljenje: električno servo-krmiljenje. Majhen premer krmilnega kolesa. Krmilni steber z prilagodljivimi grabljicami. Lahka vožnja z maksimalno natančnostjo.
Zavore: trije samostojni zavorni sistemi. Obnovitvene zavore. Hidravlično/mehanske nožne zavore, ki delujejo na dveh obremenitvenih kolesih. Stikalo aktivira elektromagnetno zavoro na motorju.
Vzdrževanje: zmanjšani servisni interval. Preprost dostop do vseh sestavnih delov.


« Nazaj