vilicarji

viličarji / om / skladiščni / vsi / xrs-14ac---xrs-20ac

XRS 14ac - XRS 20ac zoom

tehnične specifikacije

Nosilnost: od 1400 do 2000 kg

Pogon: električni

Datoteka: XRS 14ac - XRS 16ac - XRS 20ac.pdf
povpraševanje


Gumijaste pnevmatike dajo viličarju izgled popolnega dvižnega viličarja za notranje in zunanje prekladanje materiala. Zunanji material pogosto ni primeren za dvižne viličarje z opremljenemi poliretanskimi kolesi, specifičnimi za notranje skladiščenje. Namesto teh je lažje delati z gumijastimi pnevmatikami. Vodenje na dvižnem viličarju dovoljuje transportiranje direktno na ploščad vozička, kar je lažje in hitrejše.

Ohišje: dostopni viličar ima 3 stopenjsko strukturo (2 dvižna kolesa, 1 vozno kolo). Ohišje ima ulito jekleno utež, da zniža viličarjevo obremenitev in dobi odlično stopnjo stabilnosti.
Upraviteljev prostor: upraviteljev prostor je širok in ergonomičen. Vmesni korak naredi lažji dostop do upraviteljevega mesta. Viličar je opremljen z oblazinjenem sedežem.
Krmiljenje: električno krmiljenje je tiho in preprosto za voznika. Krmilno kolo ima nastavljivo lego in je v skladu z voznikovimi potrebami. Električno krmiljenje je reometersko.
Vleka: XRS je opremljen z močnim 6.5 Kw AC tehnološkim vlečnim motorjem. Vlečna enota (motor-prestava-gumijasto kolo) ima patentiran sistem, ki preprečuje uničenje voznega kolesa (je narejen iz oblazinjene gume, ki traja dlje časa). Hidravlika: črpalka ima 14 kW močan AC tehnološki motor. Vse hidravlične funkcije se lahko upravljajo s prsti. Viličar je opremljen s stebri.
Zavore: dostopni viličar je opremljen s storitvenimi zavorami (nožni pedal), ki delujejo na dvižnih kolesih. Inverzijske zavore se vključijo na gumbu s pritiskom na pedal. Viličar ima tudi izpustiveno zavoro na pedalu za plin. Elektromagnetne zavore delujejo kot parkirne zavore (ukazni gumb).
Baterija: dve različni bateriji sta na razpolago. Stranska odstranitev baterije je možna.« Nazaj